Oktatás

A dél-dunántúli közoktatási intézmények 1,2 milliárdos pályázatra jelentkezhetnek

A dél-dunántúli közoktatási intézmények 1,2 milliárdos pályázatra jelentkezhetnek

  A köznevelési feladatot ellátó iskolák Dél-Dunántúlon az oktatási intézményeik fejlesztésére nyújthatnak be pályázatot, melynek határideje június 26.

  A minap jelent meg Oktatási intézmények fejlesztése címmel pályázat a dél-dunántúliak részére. Ez az állami, egyházi, felsőoktatási, országos nemzetiségi önkormányzati, valamint az alapítvány fenntartásban és működtetésben lévő intézmények infrastruktúráját és eszközfejlesztését támogatja. A pályázat célja többek között, hogy segítse az egészséges, normális oktatási környezetet és a hatékony nevelés feltételeinek a kialakítását. Ezen felül támogatja még a megújult módszertani, illetve tartalmi programokhoz illeszkedő funkcionális feladatok ellátásához a megfelelő tér kialakítását.

 

Tanulók

Az oktatási intézmények infrastruktúrájának fejlesztése a pályázat célja

 

  Kiemelt szerepet kap az is, hogy a mindennapos testneveléshez tartozó eszközöket megtudják teremteni az alapfokú oktatást biztosító iskolákban. A pályázatra jelentkezni 2014. június 26-ig lehet. A költségvetés összege, amely megigényelhető minimum 100 millió forint, de maximum 450 millió forint.

 

 

 

N.O.