Oktatás

Egy hét és kiderülnek a ponthatárok

Egy hét és kiderülnek a ponthatárok

Már nem kell sokat várni az eredményre azoknak a diákoknak, akik valamilyen felsőoktatási képzésre jelentkeztek. 2014. július 24-én este nyolc órától kerülnek nyilvánosságra a ponthatárok.

 

A felvételi eredmények a felvi.hu oldalon lesznek megtekinthetőek egy hét múlva. A ponthatárok több szempont alapján határozzák meg, többek között az intézmény kapacitásának, felvételizők számának és a jelentkezők eredményeit figyelembe véve. Amint a dokumentum elérhetővé válik, az Oktatási Hivatal e-mailen keresztül tájékoztatja a felvételizőket. Akik sikeres felvételt nyertek, azokat a főiskola vagy az egyetem levélben is értesíti. Azok a diákok, akik nem kerültek be egyik felsőoktatási intézménybe sem, lehetőségük lesz a pótfelvételi során újra jelentkezni.

 

 

Pont Ott Parti

A Pont Ott Partinak minden évben nagy sikere van

 

A ponthatárokat a felsőoktatási intézmények, az Oktatási Hivatal és az Emberi Erőforrások Minisztériuma határozza meg. Idén is készültek rendezvénnyel az izguló fiatalok számára. A Pont Ott Parti házigazdája ebben az évben a Semmelweis Egyetem lesz.

 

 

 

N.O.