Oktatás

Intenzív, CMS Menedzser képzést indítanak!

Intenzív, CMS Menedzser képzést indítanak!
A Budavári Művelődési Ház különlegeges képzést indít, amely segítségével elsajátíthatjuk a CMS - Menedzser képzés rejtelmeit.
2013. november 11-én indítják a Budavári Művelődési Házban a CMS - Menedzser képzést, amely során a jelentkezők egy 90 órás intenzív tanfolyamon vehetnek részt. A képzés során a résztvevők megismerhetik a technológiáját az interneten publikálható dokumentumoknak. Mivel adatbázis alapú, nyilt forráskódú tartalomkezelőket is megtanulnak kezelni, így ezek segítségével lehetőség nyílik az egyedi internetes portálok létrehozására. Elsősorban olyan emberek jelentkezését várják, akik GYES-en, GYED-en vannak, tartósan inaktívak vagy regisztrált álláskeresők.

CMS-Menedzser, Budavári Művelődési Ház, tanfolyam
Elsősorban regisztrált álláskeresők, GYES-en, GYED-en lévők jelentkezését várják


Aki szeretne részt venni a képzésen, annak fontos, hogy minimum a 8 általános végzettsége meg legyen, továbbá hogy tudjon operációs rendszert kezelni és alapszinten tudja használni a számítógépet. A jelentkezőknek egy tudásszint-felmérőn kell részt venniük, hogy kiszűrjék, kinek van meg az alapvető ismerete a képzés elvégzéséhez. A tanfolyamra 2013. november 4-ig lehet jelentkezni.

G.R.